Szele Tamás: Pokoljárás

Előre figyelmeztetek minden olvasót, hogy most nagyon mélyre fogunk merülni, ez a szellem Mariana-árka, nagy lesz a nyomás, és fény derül a járványtagadók-vírustagadók pár kicsiny, sötét titkára is: jelezném, hogy csak az erős idegzetűek olvassák tovább ezt az írást, mert szó szerint toxikus, mérgező tartalom következik. Olvasni is veszélyes.

Nagy ellensége voltam mindig is az álhíreknek és az azokat közlő orgánumoknak, mégpedig igen egyszerű okból: magának a sajtónak rombolják a hitelét ezek az alkalmi rémhírterjesztők, botcsinálta, önjelölt álhírlapírók, hazugságkufárok. És mellé bizony totális rendszerek szekerét is tolják, szóval nem csak egyszerűen a hirdetési bevételüket akarják maximalizálni (olyan is előfordul), hanem nagy, sőt, kiemelkedő szolgálatokat tesznek mindenféle gumitalpú cégeknek, akik ezért ellátják őket elsősorban álhírekkel, másodsorban pénzzel, paripával, fegyverrel.

Tulajdonképpen ők működtetik az orosz Káoszgépet, aminek az a célja, hogy Oroszországon kívül az egész világon mindenhol bizonytalanságot, széthúzást keltsen, gyűlölséget az emberek között – hogy ettől függetlenül a legnagyobb káosz mégis Oroszhonban van? Az nem számít, mert az mindig is így volt, és mert ott úgyis kancsukával oldják meg a problémákat. Máshol meg nem szokás ez a fajta válságkezelés, ezt használják ki. És ezért támogatnak mindenféle olyan álhíreket és mozgalmakat, amelyeket szélsőjobboldaliságuk miatt Oroszországban vagy nem is engednének létezni – vagy azonnal állami irányítás alá vennék őket és tagjaikat besoroznák a különleges alakulatokhoz.

Most egy ilyen, látszólag „csak” járvány- és vírustagadó, valójában velejéig neonáci kiadványt mutatok be, a minap került elém, de szólok előre: legyenek óvatosak, én is vegyvédelmi ruhában olvastam.

A címe kifejezetten találó:

Pokol a földön”

Ha ezek egyszer valahol győznek, az következik. De hogyan vettem észre én ezt a mérges forrást? Úgy, hogy terjedni kezdett a Facebookon egy borzalmas című írás:

Minden beoltott ősszel elkezd meghalni” 

Hát, tegnap kaptam meg a második oltásomat, akkor legalább a nyár legyen jó – igaz, azt a cím nem mondja, melyik ősszel. Lássuk viszont, mit mond maga az írás?



Most minden eddiginél jobban szükségem van a segítségedre. Ha nem dolgozunk együtt, kárhoztatva vagyunk. Szükségem van a segítségedre, mert emberek millióit kell elérnünk ezzel a cikkel. És mivel a nagy platformok és a nagy média betiltottak engem, nem érhetem el ezt a millió embert nélküled.”

Szerzővel nem tudom, mikor őriztünk együtt sertéseket, vagyis honnan a tegezés, de ez még a legkisebb baj: a nagyobbik, hogy ez nyilvánvalóan gépi fordítás, szóval kárhoztatni való. De mit ért „együtt dolgozáson” az illető? Nyilván azt, hogy osszuk ész nélkül a marhaságait.



Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb cikk, amit valaha is olvasni fog. Meg kell osztani.”

Mondom én. Bár először tegez, aztán magáz – világos, hogy gépi fordítás, méghozzá pocsék szoftverrel. Mitől olyan fontos ez az izé?

Mindannyian tudjuk, hogy a gonosz elit, az Agenda 21 és a Great Reset hirdetői kezdettől fogva a világ népességének 90–95% -át akarták megölni. Sajnos attól tartok, hogy valószínűleg túl késő megmenteni az oltottak közül sokat. Emberek milliói halálra vannak ítélve, és attól tartok, hogy a koronavírussal való következő érintkezéskor sokan meghalnak.”





Szerzőnek ez érthető módon fáj és segíteni akar az emberiségen, mert jó lélek. Hát megnéztem, ki ez a kis filantróp. Bizonyos „dr.” Vernon Coleman (már nem jogosult a doktori cím használatára), akit a hazai „járványszkeptikus” körök is szívesen és sokat idézgetnek. Ennek az embernek akkora bűnlajstroma van, mint ide Lacháza, retúrjeggyel: a nyolcvanas években még az AIDS létét tagadta, most a koronavírus-járványét vonja kétségbe. De mibe halunk bele, ha nincs járvány? Naná, hogy az oltásba!

De ha Dr. Bossche-nak igaza van, és hiszek benne, akkor az oltott emberek fenyegetik az emberiséget. Komoly veszélyt jelentenek mindenki számára, akit beoltottak. De komoly veszélyt jelentenek a be nem oltott emberekre is, mivel az általuk kibocsátott vírusok veszélyesebbek, mint az eredeti vírusok.”





Mondja ezt egy ezerszer leleplezett szélhámos. Kérem: itt fő az új méreg, mely közénk hatol, így fordítják egymás ellen az oltottat és oltatlant, ez a propaganda akarja kettészakítani az amúgy is rongyos életünket. De lássuk az orgánum többi írását, lert azok is figyelemre méltóak. Nézzük a címeket.

Izraelnek és polgárainak az elkövetkező 2 vagy 3 évben szörnyű vége lesz”

De miért?

5 millió izraelit, vagyis a lakosság 55% -át oltották be. Izrael a föld legnagyobb poklának számít. Miután az izraeli lakosság körülbelül 53% -át oltották be két mRNS-oltással, és izraeli gyerekeket is (10–15 éves korosztály) az elkövetkezendő 3-4 hónapban, milliók fognak meghalni Eretz Yisroelben (Izrael tartománya) az elkövetkező 9–14 hónapban, mivel a gyilkos C19 vakcina halálos autoimmun és véralvadási hatásai megnyilvánulnak, aminek következtében az izraeliek meghalnak mindenhol – otthon, az utakon, a kórházakban, bevásárlóközpontokban, iskolákban, strandokon, bárokban és irodákban.”

És ez még az írás értelmezhető része, mert a többi őrült, hagymázas látomás, rendes ember úgy berúgni vagy bedrogozni sem tud, hogy ilyeneket hallucináljon. Szóval, Izrael ki fog halni, eltöröltetik az Élet Könyvéből, mert a lakosság 55%-a be van oltva. Mekkora ez az arány nálunk? Több, mint 51%. Akkor jó lesz, ha mi is benézünk a koporsóshoz, mértéket vétetni, míg van rá időnk. Nincs kínosabb ugyanis, mint a rosszul szabott koporsó, ami vállban szűk. Akik ezt osztogatják, nem veszik észre, mi van odaírva? Nem, ugyanis a címben szerepel egy varázsszó: „Izrael”. És azt azért nagyon szeretnék, hogy ennek az államnak mindenféle baja legyen. Meg mindenkinek, akinek köze van hozzá.


Erre az oldal többi írása is utal. Csak címekben:

Tudatos népességcsökkentés folyik, vagy nem? – Dr. Drábik János”

Jacob Rothschild elmagyarázza, hogyan és miért”

Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás – 2004. 04.14”

Jé… ezek már 17 éve is a szakmában voltak? De hát mit csodálkozom, Drábik már régebben is főantiszemita rangban tevékenykedett. Viszont vannak látszólag más, magazinosabb híreik is. Milyen náluk a bulvár?

Az oroszoknak sikerült eltávolítaniuk a nanochipet a pfizer oltóanyagból”

Hogy csináltad, Szerjózsa? Teaszűrővel, bátyuska, kihalásztam! Ha csak úgy nem, galambocskám…

Top hollywoodi színésznő leleplezi az újszülöttek megerőszakolásának és kínzásának növekvő sátáni trendjét”

Ez nekik a könnyed, felhőtlen szórakozás. Hát milyen legyen? Esetleg még belefér a „Sztárvilág” rovatba az is, miszerint:

Sátán terve – Láttam keresztényeket megsülni és elégni a pokolban”

Furán képzelik ezek az emberek a szórakozást. De vonjunk mérleget, mert már nekem is kezd megártani ennyi mákony, pedig edzett a szervezetem.

Mit akar ez az ócska, géppel fordított, a feketeszázak dohos hangulatát árasztó „híroldal”?

Mindenkit mindenki ellen fordítani, de leginkább azért az izraeliták ellen uszít. Ellenség lehet rajtuk kívül az is, aki nem izraelita, de ismert, mondjuk valamilyen teljesítménye miatt. Az ilyen ember a szintén Sátántól való „elithez” tartozik. Ellenség az oltott, ellenség az oltatlan, ellenség a férfi, ellenség a nő. Az a lényeg, hogy verjük már agyon egymást, mindegy is, miért. Impresszum sehol, kapcsolat rejtett e-mailben, lehet bottal ütni a nyomukat. Pedig érdemes volna utánuk nézni, mert egyéb, mint rémhír, nincs benne – igaz, gondolható, hogy Olginóba vezetnének a nyomok.


Az egész sajtótermékben csak egyetlen helytálló gondolat van, az is csak azért, mert muszáj volt kitegyenek egy szabványos jogi nyilatkozatot. Ez viszont megszívlelendő.

Az oldalon megjelenő cikkek, írások az internetről vannak összegyűjtve, nem saját szerzemények, ezért azok tartalmáért semminemű felelősséget nem tudunk vállalni. Cikkek és egyéb anyagok az oldalunkon csupán oktatási és szórakoztatási célokat szolgálnak, nem helyettesítik a szakmai tanácsadást semmilyen egészségügyi területen. Minden esetben kérjen tanácsot orvosától az Önt érintő egészségügyi problémában. Minden látogató saját felelősségére használhatja fel az itt olvasott tartalmakat, leírásokat.”

magyarul:

Felelősséget nem vállalunk semmiért, nevünk nincs, dolgozni sem szoktunk, ugyanis utálunk minden munkát. Aki elhiszi ezt a sok baromságot, forduljon az orvosához, és szedje a porokat, amiket az felír. Akit becsuknak rémhírterjesztésért, mert megosztotta a tartalmainkat, azt tele szájjal kiröhögjük és letojjuk. Mehet panaszra Sztálinhoz.”

Szóval, ilyen „szenzációkat” tetszenek osztogatni nyakra-főre, bele sem gondolva, mik terjednek így. És még hagyján, a m kis magyar társadalmunk is betegesen naiv, de el tudják képzelni miket érhetnek el ezek az uszításlovagok olyan országokban, ahol még naivabbak az emberek és tényleg elhisznek mindent, ami le van írva?


Említsem az indiai WhatsApp-gyilkosságokat? Huszonhat embert vertek agyon Indiában 2018 és 2020 között, csak azért, mert ismeretlen kezek elkezdték adott településeken a WhatsApp útján azt terjeszteni, hogy „idegen szervkereskedők, gyermekrablók érkezetek a városba”. A nép meg szép szófogadóan meglincselt mindenkit, aki nem volt odavalósi vagy ismerős. Az a főpróbája lehetett a dolgoknak, de még a mostani álhír-kampány is csak hadgyakorlat érzésem szerint. Lesz még rosszabb is a helyzet.

Gondolkodunk, Béláim, és ne osszunk meg minden marhaságot. Tán még nem késő a fejünkhöz kapni.

Akarunk mi Poklot a Földön?

Remélem, nem.

Akkor ne olvasgassuk, főleg ne terjesszük.


Oszd meg másokkal is!