Szele Tamás: Rács mögött a Felelős Nemzeti Kormány

Ha nem lenne rá nyomós okom, ezen az esti órán nem nyúlnék már billentyűzethez, de sajnos – vagy inkább hála Istennek? – van, ugyanis a legfrissebb hírek szerint letartóztatták a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányát, mely neve ellenére sem államunk egyik csúcsszerve, hanem egy terrorizmussal erősen gyanúsítható egylet.

Letartóztatták őket, és nem állom meg, hogy ne jelezzem: én már tavaly július hatodikán jeleztem volt, hogy nagyon veszélyes társaságról van szó, de jó honi szokás szerint pusztába kiáltottam a szavam, elolvasták vagy kétezren és nem történt semmi. Írtam róluk korábban is, akkor is fütyültek rám, tehát nem lepődtem meg: azért nem dőlne össze a világ, ha időnként a mélyen tisztelt hatóságok olvasnának is hírlapokat, és ha megteszik, nem vádlottként idéznék be az embert mindenféle ügyekben, most például már egy éve túl volnának a mai akción.

De előbb lássuk, mi történt ma. Éspedig lássuk az ügyészség közleményéből!

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt folytat nyomozást, amely ügyben ma bűnügyi akciót tartott.

A nyomozó ügyészség további bizonyítékok beszerzése és az elkövetők elfogása érdekében több helyszínen összehangolt eljárási cselekményeket hajtott végre, amelyek során motozásokat, kutatásokat és lefoglalásokat foganatosított, továbbá több személyt érintően intézkedett a gyanúsítottként történő felelősségre vonásra.

A megalapozott gyanú lényege szerint 2021. szeptember 11-én egy Fejér megyei községben történt találkozójuk során – amelyről egy felvétel felkerült egy videomegosztó csatornára is – a csoport vezetői emberölések elkövetésére hívták fel a csoport tagjait azzal, „hogy ha ölnek, öljenek szépen”.

A radikális politikai nézeteket valló csoportosulás tagjaival vezetőjük közölte, hogy „hadiállapot van”, és az igazságszolgáltatás tagjaira – így különösen az ún. devizahiteles perek kapcsán eljáró bírákra és családjukra – „az én ítéletem halál”.

Ezt követően a „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának Bírósága” nevében egy másik vezető szólalt fel, aki halálos ítéleteket hirdetett általa név szerint megjelölt állami vezetőkre, kormánypárti és ellenzéki vezető politikusokra, továbbá közéleti szereplőkre.

A magát bírónak nevező férfi – akit korábban Molotov koktéllal elkövetett rongálás miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek – felszólította „a végrehajtó testületet az ítélet végrehajtására”, azzal, hogy mivel az jogszerű, nem valósít meg bűncselekményt. A csoportosulás másik vezetője arra utasította a tagokat, hogy ne szervezetten, hanem egyesével öljenek.

Az emberölések végrehajtására többen jelentkeztek.

A jelenleg is folyamatban lévő bűnügyi akció végrehajtásában a Terrorelhárítási Központ, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség egyenruhás állománya és a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság közreműködött. Az ügyészség eddig két elkövető őrizetét rendelte el, és vizsgálja súlyosabb bűncselekmény megvalósulását is.”




A sors különös fintora, hogy ma már másodszor idézek ebben a lapban ügyészségi közleményt, korábban pedig kétszer tán, ha előfordult fennállásunk alatt – de ezek szerint világnap van. Hanem ismerős a társaság neve… igen, én ezekről már írtam, ahogy fentebb jeleztem is. Éspedig akkor is ítéltek, akkor is bíróságot játszottak, akkor is halálos verdikteket hoztak. Ez még a dusnoki anyakönyvezetlen kisgyermek ügyével állt kapcsolatban.

Hogy most kiket ítéltek el és miért, azt egyelőre nem tudom, de az akkori ítélet megvan. Viszont előtte vázolnom kell a dusnoki ügyet pár szóban: arról volt szó, hogy egy fiatal pár szó szerint megtagadta újszülött gyermekük anyakönyvezését. Miért? Azért, mert elhitték annak a nehezen meghatározható körnek a meséit, akik azt mondták, hogy a magyar állam nem létezik, amit annak hívunk, csak egy New Yorkban bejegyzett részvénytársaság, az anyakönyvezéssel eladják ennek a cégnek a gyermeket, aki így a szolgájuk kell legyen egész életében.

Ezen kívül be is fogják oltani, ami méreg, iskolába kell majd járjon, ami butít, és így tovább… ellenben bárki kiléphet a magyar államból egyszerűen úgy, hogy megtagadja azt, és onnantól az ilyen embernek még a devizahitelét sem kell törlesztenie.

Terjedt ez a hazug mese a magyar vidéken mindenfelé, ahol devizahitel volt (tehát sehol sem maradtak ki belőle), de ennek a hazug konteónak a hátán olyan vitézek lovagoltak, mint Posta Imre, aki pályafutása során volt a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Ezred századparancsnoka, később a 93. Háry László Vegyes Repülőosztály pszichológusa, humán részleg munkatársa, majd a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének pszichológusa, a Pest Megyei Munkaügyi Központ családtámogató munkatársa, a Grafológiai Intézet megbízott szakpszichológia-oktatója, a Köztársasági Őrezred pszichológusa, laboratóriumvezetője, csak aztán zavaros jelentései miatt megváltak tőla, sőt, terrorcselekmény előkészületébe is keveredett már – mindenképpen, az egyik legaktívabb és legszélsőségesebb magyarországi antiszemitáról van szó nem mellesleg, akinek az a jelszava, hogy „Antiszemitának lenni hazafias kötelesség”.

Tudjuk, hogy a dusnoki fiatalokat ő bujtotta fel, hiszen egyrészt egy kalocsai videofelvételen, mely egy rendezvényükön készült, „hős párként” konferálta fel őket, de amikor a kisgyermeket rendőri segédlettel az anyakönyvezés megtagadása miatt elvette tőlük a gyámhivatal, a KaloHírek tudósítása szerint ő szervezte az eset miatti tüntetést is:

Mintegy negyven fő gyűlt össze több személygépkocsival a dusnoki Bercsényi utcában, annál a háznál, ahol a gyermekjóléti szolgálattal és államigazgatási szervekkel való együttműködésük elmaradása miatt, nevelésbe vétel céljából elvitték az ott élő fiatal pár gyermekét. A pár mellé állt Posta Imre radikális polgárjogi aktivista, aki az alkalmat az állam iránti bizalmatlanságra épülő nézeteinek terjesztésére is fölhasználta. Mások is az elkeseredett szülők segítségére siettek, akik közül egy hölgy jogi elégtételt követelt és valószínűsített, számos jogsértéssel, köztük okirat-hamisítással vádolva az eljáró állami szerveket, amelyekre állítása szerint bizonyítékokkal is rendelkezik.”





Ez az „ítélet” is, melyet most bemutatok, a dusnoki ügy miatt született, a Posta Imre által alapított „Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya” Legfelsőbb Bírósága hozta, persze minden hatáskör és felhatalmazás nélkül. Tavaly, és ebben az egy ügyben – idén, tehát ma a jelek szerint másról lehet szó, ugyanis politikusok is szóba kerültek az ügyészségi kommünikében, márpedig olyanokról ebben nincs szó. Akkor lássuk. Kössék be magukat.

Bírói Döntés

Rendszer 346632/39-1342/346632

Értesítem a feleket, hogy a Bolvári BátorNyilas csecsemő (fiú, született 2019. szeptember 5-én, Dusnokon, anyja Hadován Ágnes) elrablásának oka miatt 2020. június 13-án Fóton tartott tárgyalásán Bírói Döntés született.

A döntés alapja a Szittya értékrend és erkölcs

Megállapítást nyert, hogy a vádlottak közül senki sem jelent meg.

Ezzel tanúbizonyságot tettek az együttműködésre való törekvésük hiányáról; igazságsértő, Isteni Rendet károsító magatartásukat nem hajlandóak feladni.

Bolvári BátorNyilas azonnali visszaszolgáltatására tett felhívásnak nem tettek eleget, ezért enyhítő körülményt nem állt módomban figyelembe venni. A vádlottak, károkozásuknak súlyozása alapján két elbírálási csoportra osztattak, bűnösökre és bűnpártolókra.

A bűnösöknél megállapítást nyert, hogy tettükkel helyrehozhatatlan kárt okoztak!

Többszöri felszólításra sem kívántak részt venni a Rend helyreállításában.

Saját hivatali hatáskörüket túllépve, bűnszövetkezetben raboltak el egy rendszerükön kívülálló, szabad, anyatejjel táplált csecsemőt az édesanyjától.

Továbbá azon természeti törvénynek. miszerint az anya köteles megvédeni gyermekét – nem csak akadályozólag léptek fel, hanem erőszakosan, karhatalmi erővel ellenszegültek.

Súlyosbító körülmény. hogy a gyermeket, Bolvári BátorNvilast, az édesanyja Hodován Ágnes azóta sem láthatja, ismeretlen helyen, ismeretlen körülmények kötött tartják fogva.

Mivel a bűnösök tettükkel nem csak egy családon, hanem a Nemzet testén úgyszintén sebet ejtettek, így kimerítették a hazaárulás bűntettét is.

Mindezen szempontok figyelembevételével a bűnösöket halálbüntetéssel sújtom

Név szerint:”

Itt tíz név következik, ők egyértelműen halálraítéltek, utánuk a bíró hozzáteszi:

Elrendelem a további bűnösök és bűnpártolók teljes átvilágítását és átvizsgálását egy új tárgyalás keretében, melynek helyszínéről és időpontjáról a felek kiértesítést kapnak”

Még hosszabb lista.

A bírói döntés végrehajtása foganatosításáig, az Isteni gondviselésre bízatott!

Kovács Áron Dezső

Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya

Legfelsőbb Bíróság Bírája”

A listán bírók, jegyzők, ügyvédek, rendőrök… csak a halálra ítéltek között négy rendőrtiszt akad. Ez az álmoskönyv szerint nagyon rossz kimenetelű főtárgyalást jelent. Nos, ez a csapat akadt ma horogra, valószínűleg egy újabb ilyesfajta „bíráskodás” miatt, amiben már politikusok is érintettek voltak.


De honnan tudjuk, hogy Posta Imre és népi zenekara került gyanúba? Egyfelől: ők használják a „Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya”. Másfelől, ők szoktak halálos ítéleteket hozni hatáskör nélkül. Harmadrészt, Posta Imre rajongói Facebook-csoportjában a „PI-kör”-ben ma a következő szövegű megosztás jelent meg:

FIGYELEM!

Imre feleségétől, Verától jött az üzenet!

Szia! Ma 1/2 10 után Imrét lerohanta a TEK. Kiszedték az autóból, leteperték, majd a készenléti rendőrség bilincsbe verve hazahozta és házkutatást tartottak. Kb. 20 perce mentek el. A vád:emberölés előkészületének bűntette. Ez a legutóbbi kulcsi találkozó következménye. Úgy néz ki, hogy Áront és Emőt is elvitték. Egyelőre max. 72 óra fogda, kihallgatás végett, a többit majd megtudjuk…”

Akkor pedig mégiscsak rács mögött a vérbíró is, a nemzetvezető is.

Azt nem kívánom, hogy akasszák is a hóhért – Magyarországon erre egyébként sincs lehetőség – de azért büntetlen sem maradhat ez a társulat, amit az ügyészségi közlemény alapján valóban paraszthajszál választott el a gyilkosságoktól.

De legalább van magyar Qanonunk is.

A történetet folytatjuk.


Oszd meg másokkal is!