Gaál Péter: Szingularitás

1. 1956. október 23-án Dózsa László több százezer példányban elindult Debrecenben az egyetemtől, egyidejűleg Budapesten a Műegyetem rakparton, azonnali béketárgyalásokat sürgetve az oroszokkal.

Ezt a jelenséget nevezte el a kvantumfizika összefonódásnak. A szuperpozícióban levő Dózsa László hullámfüggvénye betöltötte az egész országot, és betöltené ma is, ha senki nem nézne rá.

2. Orbán Viktor egy fehér és egy fekete lyuk közötti féregjáraton, a téridőben visszafelé haladva megérkezett a Karmelitából a Petőfi szoborhoz. Ott, az első pontban vázoltak szerint kiderült róla, hogy Dózsa László, ami egyben azt is jelentette, hogy Dózsa László voltaképpen Orbán Viktor. Innentől az Orbán Viktorok Nemesmedvestől Battonyáig mindenütt együtt kezdtek rezegni, mint azt egy alumínium membránokkal („dobokkal”), makroszinten tavaly elvégzett kvantummechanikai kísérletben a membránok tették, s ettől kezdve már Orbán Viktor hullámfüggvénye töltötte ki a teret.

3. Orbán Viktor Budapesten, Salgótarjánban, majd Tökölön béketárgyalásokat kezdett saját magával, minthogy rajta kívül senki más nem lehetett jelen, ha ugyanis más is jelen lett volna, akkor a hullámfüggvény azonnal összeomlik, és ő vagy nem lehetett volna ott, vagy máshol nem lehetett volna, tehát béketárgyalni se jöhetett volna el.

4. Több példányban felkötötte magát, egyidejűleg a féregalagutat ismét igénybe véve frigyre lépett Dózsa László nagymamájával, majd 1956. október 23-án, mint Dózsa László több százezer példányban elindult Debrecenben az egyetemtől, Budapesten a Műegyetem rakparton, azonnali béketárgyalásokat sürgetve az oroszokkal. Az ablakokból virágcsokrokkal és nemzeti zászlókkal integetett önmagának.

Ez az ötvenhatos forradalom hiteles krónikája, aki nem hiszi, járjon utána.

Ha talál egy fehér és fekete lyuk közti féregalagutat.

Oszd meg másokkal is!