Gaál Péter: Kedves nyugdíjas Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy felvettük Önt a Nemzeti Lombikprogramba. A következőket kell tennie:

1. Belép a Kormányablakba. A regisztrációhoz tizennégy nap áll rendelkezésére. Amennyiben tizennégy nap elteltével sem regisztrál, automatikusan megszűnik a. a TAJ-száma; b. az összes hivatalos okmánya érvényessége; c. előbbi okból minden egyéb okmánya érvényessége. Ettől kezdve Ön illegálisan létezőnek minősül.

2. Ha elfelejtette a jelszavát, újat kell generálnia, ehhez semmi másra nincs szüksége, mint a régi jelszóra.

3. Megkeresi a „Nemzeti Lombikprogram” menüpontot, az ott talált űrlapot értelemszerűen kitölti. Felhívjuk figyelmét, hogy a „pártszimpátia” rovat üresen hagyásával nem tud továbblépni. Amennyiben ebben a rovatban a Fidesz-KDNP-n kívül bármely más pártot jelöl meg, a program szintén nem engedi továbblépni.

4. Miután a sikeres regisztrációt rögzítettük, kap egy sorszámot. A sorszám nem sorrendet jelent, de feltétlenül szükséges, hogy később behívjuk. A behívás egyéb szempontok – például, hogy mekkora terhet jelent Ön a költségvetésnek – szerint történik.

5. Az adott időpontban, megjelenése után megvizsgálja Önt egy altatóorvos, majd sejtmintát vesznek Öntől, amely a genetikai anyag kinyeréséhez elengedhetetlenül szükséges. Ha Ön rendelkezik a megfelelő paraméterekkel – egy bizonyos szint alatti intelligencia, nagy munkabírás, betegségekkel szembeni ellenállóképesség, egészséges fizikum –, a későbbiekben az Ön sejtmagját egy ép petesejtbe ültetve létrehozzuk az Ön klónját. Innentől Ön megszabadult előrehaladott korával kapcsolatos összes kellemetlenségétől.

6. Ön kényelmesen elhelyezkedik egy ágyon, majd fájdalommentesen elaltatják.

További szép napot kívánunk. Ha bármilyen kérdése volna, a mellékelt zöld számon kérhet felvilágosítást.

Nemzeti Lombikterv Alapítvány


Oszd meg másokkal is!